Cautare

53585 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (7.84 secunde)
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Sute de fermieri galateni au depus sesizari la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, acuzand arendasii ca nu le-au dat nici produse agricole si nici bani pentru terenurile arendate.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca prioritatea numarul unu pentru ministerul de resort o constituie in momentul de fata absorbtia fondurilor SAPARD.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Electrocentrale Galati SA, avind ca director general pe consilierul judetean PC Cristian Istrate, inscrisa cu o cifra de afaceri de peste 280 de miliarde de lei vechi.
BRD Groupe Societe Generale filiala Galati a organizat un cocteil in care oamenii reprezentativi din diverse domenii de activitate din judetul Galati au socializat si au discutat despre posibilitatea stringerii legaturilor economice si artistice dintre regiunea Lyon si Galati.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
Cum la SC Pexco SA Galati s-a declansat procedura de reorganizare si faliment, actiunea in instanta a fost introdusa de administratorul judiciar, SC Gradual SRL Galati, dupa ce, se pare, partile nu au ajuns la nicio intelegere.
Una dintre prevederile incluse in autorizatia integrata de mediu a ArcelorMittal Galati, emisa anul trecut si valabila pana in anul 2014, este cea privitoare la obtinerea avizului de inchidere a haldei de zgura.
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. ... Acesta este al doilea deces survenit in judetul Galati care fierbe la temperaturi tropicale. Alerta s-a dat in comuna Cavadinesti, judetul Galati.
Ioan Balan (foto), directorul general al acestei companii a declarat, ieri, pentru "Replica" faptul ca nu are cunostinta, fiind informat asupra acestui aspect doar din stirile publicate in presa.
In 1998, a fost scos la privatizare si divizat in 12 societati. ... Din marca UTB nu a mai ramas nimic, nici macar titlul de mandrie. ... Mai bine de jumatate din oras este ocupata de combinat, iar mai toti locuitorii au fost legati de industria de aici.
Neintelegerile dintre sindicatul “Farul” si AFDJ Galati provoaca valuri puternice.
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni. ... Au fost mai multe evenimente.
Angajatii Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos (AFDJ) spera din ce in ce mai mult ca situatia lor se va imbunatati, iar autoritatile centrale vor acorda mai multa atentie problemelor din teritoriu, deoarece, in urma cu cateva zile, unul dintre membrii Consiliului de Administratie (CA) al societatii, responsabil de navigatia galateana, a primit un post chiar in Ministerul Transporturilor.
Cei mai afectati sint micii producatori agricoli, pentru care exploatarea parcelelor de teren pe care le detin reprezinta singura sursa de venit. Acum nu mai au nici macar atit, natura transformind terenurile cu pricina in suprafete desertificate sau mici mlastini.
La Galati s-a inregistrat cea mai mica rata a somajului din ultimii ani, 6,8%. ... Din aceeasi sursa am aflat ca cea mai mare rata a somajului s-a inregistrat in ianuarie 2002 si a fost de 18,9%.
Zona Libera Galati a concesionat in august un teren pe care urmeaza sa se construiasca o termocentrala pe carbune.
google-analytics.com